România surprinzătoare, România de poveste, România de care toți suntem mândri. România în care natura echilibrează și liniștește, în care timpul curge altfel, în care simți secole trecute și pășești pe pământuri neatinse. Se vorbește mult despre comoara unică a acestor pământuri, despre alcătuirile unice și bătăile unei inimi pe care ne acordăm sensibilitățile și ne construim esența. Nordis te invită să o vedem. Să o retrăim prin cele mai bune imagini surprinse aici. Eleganță, rafinament, stil. Da, România este și așa, surprinzătoare și de o frumusețe rară. Arată-ne #RomaniaNOW într-o fotografie, posteaz-o pe Instagram și poți câștiga premii și faimă.

DESPRE

01

CUM PARTICIPI?

Juriu format din membri renumiți din industria de travel și lifestyle: F. Dilek Uyar – Photographer National Geographic Turkey, Catalin Gruia – Editor in Chief National Geographic Romania, actrița recunoscută international Catrinel Marlon, Emanuel Poștoacă – Founder Nordis Group, Karin Mueller – Senior Picture Editor Conde Nast Traveller UK și Raluca Michailov – Owner & General Manager Forbes Romania

CE POŢI CÂȘTIGA

Marele premiu x 10 000 Euro

Marele premiu x
10 000 Euro

25 premii x 500 Euro

Album foto

Cele 26 de fotografii câștigătoare vor fi publicate într-un album foto deosebit care va fi lansat pus în vânzare. Fondurile obținute vor fi direcționate către campanii de awareness internaționale care pun într-o lumină pozitivă brandul de țară al României.

Gala de Excelenţă

Premiem câștigătorii în cadrul unui eveniment special organizat pe 17 decembrie, în maiestuoasa Sală a Unirii de la Palatul Parlamentului din București.

*Ca urmare a masurilor de siguranta adoptate de Guvernul Romaniei, in contextul pandemic COVID-19, ne gasim in situatia de a reprograma în anul 2022, Gala de Excelenta România Now.

Campanie de 1 Decembrie

Ești

pregătit?

Sărbătorim Ziua Națională a României printr-un eveniment de amploare. Ilustrăm 26 cele mai frumoase fotografii realizate în România prin campanii de branding realizate în colaborare cu publicații internaționale renumite și campanii outdoor în New York, Londra, Paris, Dubai, Tel Aviv.

Atunci hai pe instagram @romanianow.official
și arată-ne #RomaniaNOW